Wist u dat edelstenen u emotioneel en fysiek ondersteunen?…Vandaag Sodaliet!

 

De Sodaliet staat voor rust en innerlijke vrede. Zijn zelfvertrouwen komt voort uit zelfkennis, hij vertrouwt op zijn intuïtie en hij weet wat hij kan. Hij kent de grenzen van zijn mogelijkheden en maakt hier gebruik van.

Sodaliet verbindt het bewuste met het onbewuste, waardoor nieuwe gezichtspunten helder worden en tot verrassende nieuwe inzichten kunnen leiden. Hij vermindert angsten, waardoor vooral kinderen de wereld om zich heen opener tegemoet durven treden. Kinderen vinden de steen vaak prachtig en ondervinden (toevalligerwijs?) het meest van de kalmerende werking van Sodaliet.

Bij geslotenheid door angsten bewijst de Sodaliet goede diensten, hij maakt contact met de buitenwereld gemakkelijker. Wanneer Sodaliet als halsketting of als ringsteen gedragen wordt, komt hij goed tot zijn recht. Aandoeningen die vaak verband houden met (onverklaarbare) angsten, zoals onrust, prikkelbaarheid, duizeligheid of oorsuizingen, worden door Sodaliet sterk verminderd.

Sodaliet helpt ook o.a. bij trouw te blijven aan jezelf, neemt schuldgevoelens weg, bevordert de vloeistofopnamen, helpt bij heesheid, stemverlies, koorts, overgewicht en hoge bloeddruk…

 

Affirmatie: Innerlijke vrede geeft een extra dimensie aan nieuwe perspectieven…

 

Ikzelf gebruik de Sodaliet tijdens het Magnetiseren….meer informatie of afspraak maken 06-23294969 / helga.avana@gmail.com

sodaliet-in

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *