Wist u dat edelstenen u emotioneel en fysiek ondersteunen?…Vandaag Bergkristal!

 

Onder zijn koele uiterlijk schuilt een warm hart, vurig zelfs!Ondanks dat hij een helder, doorschijnend uiterlijk heeft, loopt hij niet met zijn gevoelens te koop. Maar vraag hem naar zijn diepste zielsroerselen en hij zal je in alle openheid antwoorden.

De Bergkristal slaat een brug tussen je innerlijke, je ziel en de kosmos. Hij is het licht in je leven en je bewustzijn.

Bergkristal is heel goed bruikbaar in situaties waar het op kracht en doorzettingsvermogen aankomt. Hij helpt je je blik “helder” te houden en versterkt het zelfgenezende vermogen van het lichaam. Bergkristal voorziet je steeds van nieuwe levensenergie en versterkt de werking van andere edelstenen.

Draag een rond geslepen Bergkristal aan een kettinkje of leg het kristal op de plaats waar de kwaal zich voordoet. Je kunt hem ook gebruiken om drinkwater te “sterken”: laat een Bergkristal een nachtje liggen in één liter water en drink ’s morgens een glas van dit versterkende water..

Bergkristal helpt o.a. bij beheerstheid, werkt opbouwend, zuivert atmosfeer van een ruimte, helpt angsten overwinnen….

Bergkristal helpt ook o.a. bij een verkeerde lichaamshouding, duizeligheid, misselijkheid, (geestelijke) uitputting, labiliteit, helpt energieoverschotten af te leiden en koorts te doen zakken…

 

Affirmatie: Al-zijn is Heel-zijn…

 

Ikzelf gebruik de Bergkristal tijdens het Magnetiseren…meer informatie…06-23294969 / helga.avana@gmail.com

bergkristal-hart

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *