ESSENTIAL CHAKRA HEALING massage

Ieder mens heeft 7 basis chakra’s. Dit zijn de energiecentra in ons lichaam, zij nemen energie op en verdelen dit over het lichaam. De 7 basis chakra’s zijn buitengewoon ontvankelijk voor onze gedachten en gevoelens. Onuitgesproken woede of frustratie bijvoorbeeld kan zich ophopen als spanning in spieren. Door invloeden van buitenaf en door geïmplodeerde emotionele energie zoals bijvoorbeeld verdriet, angst of twijfel kan het chakrasysteem ook worden overbelast. Ze kan dan de balans verstoren en voorkomen dat we levensenergie op een positieve manier gebruiken.

De Essential Chakra Healing massage is een helende massage, waarbij diverse essentiële oliën op een speciale manier op de voeten en rug worden aangebracht. Het is een persoonlijk afgestemde massage in combinatie met een healing voor de 7 chakra’s.

massage-energieflow

Er wordt gebruik gemaakt van diverse massage bewegingen. Deze maken verbinding met jou, met jouw emotionele en rationele kant, zodat de blokkades loskomen. Daardoor wordt de weg vrijgemaakt en geeft dat jou innerlijke vrijheid. Door deze transformatie ervaar je inzichten en kan de levensenergie weer vrij stromen.

De combinatie van de 7 essentiële oliën en de 7 chakra’s hebben een helend effect op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn. Tijdens deze massage ervaar je dat je emotioneel en lichamelijk weer in je basisbalans komt zodat je je weer ontspannen in je hoofd en lichaam voelt.

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *