Je emoties in balans met Essentiële Oliën…Vandaag Wilde Sinaasappel

 

Als we over overvloed en welvaart spreken, komen we al snel bij het onderwerp geld terecht. Geld is niet “onspiritueel” of slecht. Instituties en mensen die geld als machtsinstrument gebruiken, hebben geld een negatieve bijsmaak gegeven.

Doordat we deze collectieve gedachtepatronen over geld al decennia hebben, is in ons een dermate grote sabotagelaag met betrekking tot geld ontstaan dat we het nu vaak erg moeilijk vinden om onze zelf gecreëerde beperkingen te overwinnen en geld in overvloed ter beschikking te hebben.

De olie van de wilde sinaasappel heeft invloed op een breed scala aan emotionele thema’s in relatie tot waarde bewustzijn.
De olie inspireert overvloed, bevordert creativiteit, ondersteunt een positieve stemming, brengt fysieke energie terug en helpt bij noodzakelijke veranderingen en bij het ontwikkelen van je creatieve waarneming.

 

Tip: De wilde sinaasappel verbindt je met je innerlijk kind en ontwikkelt daarmee zeer wezenlijke eigenschappen die als basis voor een overvloedig leven dienen: Spontaniteit, vreugde, geluk en speelsheid. Belangrijke ingrediënten voor je welvaart.

 

Wilde Sinaasappel – Open jezelf voor welvaart en overvloed

Wil je een ontspannende massage ervaren met deze olie….06-23294969 / helga.avana@gmail.com

 

wilde-sinaasappel

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *