Je emoties in balans met Essentiële Oliën…..Vandaag Tea Tree!

Veel relaties worden of werden gevormd doordat dominantie en onderwerping samenkomen. Misschien heb je al vroeg geleerd dat het beter is om je mond te houden en ja te zeggen, zodat je bij anderen in de smaak valt.
Dat kan veroorzaakt zijn door een dominante vader of moeder. Je verleert dan dat jij ook een eigen mening hebt en gaat die onderdrukken, negeren en je cijfert jezelf volledig weg. Vooral in relaties tussen mannen en vrouwen leidt dit vaak tot ontevredenheid, onderdrukking, ziekte en scheiding.

De enige manier om jezelf uit deze vicieuze cirkel te bevrijden is leren om je grenzen aan te geven en je eigen weg te gaan.

Tea Tree-olie kan je daarbij perfect begeleiden, want deze olie is een natuurlijk ontsmettingsmiddel. Deze bijzondere olie zal je niet alleen bevrijden van bacteriën of schimmels, maar ook neemt hij ook negatieve energetische last weg.

Voel je je onprettig in mensenmassa’s en heb je het gevoel dat je alles voelt en waarneemt?

Voel je je van je levenskracht afgescheiden of heb je weinig energie en heb je er geen verklaring voor?

Tea Tree-olie helpt je bij het tegenhouden van negatieve invloeden van andere mensen en bij het opbouwen van je eigen krachtveld. De energetische “vampiers” hebben dan geen invloed meer op je en je voelt je sterk en beschermd.

Tip: Tea Tree-olie geeft je de moed om je weer meer met andere mensen te verbinden. Je zult door je eigen hernieuwde kracht binnen je eigen grenzen andere mensen ontmoeten die jou en je grenzen respecteren.

 

Tea Tree ( Melaleuca) – Herken en erken je grenzen en geef ze aan

 

Herken je bovenstaande en wil je begeleiding hierbij?

Of van een heerlijke ontspannende massage genieten met deze olie? 06-23294969 / helga.avana@gmail.com

melaleuca-teatree-olie

 

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *