Je emoties in balans met Essentiële Oliën….Vandaag Pepermunt !

Als het leven een last wordt en alles je te veel wordt, helpt pepermunt je om meer vreugde en opwinding in je hart en ziel te ervaren.

Pepermuntolie haalt je uit je emotionele stress en gunt je een korte adempauze. In zware tijden kun je pepermuntolie gebruiken om daar beter mee om te kunnen gaan. Deze olie is alleen voor acute gevallen en niet voor langdurig gebruik. De olie is bedoeld om weer “adem te kunnen

Als je het gevoel hebt dat je niet meer kunt, emotioneel uitgeput bent en ook in de weekend levert het geen verbetering op, zou dat op een burn-out kunnen wijzen. Dan is het zinvol om wat aan je levenswijze en energiebalans te werken..
Magnetiseren helpt je om dit weer in balans te krijgen!

Sta je gedurig onder tijdsdruk? Wordt je gepest? Tijdens veranderingen qua werkzaamheden? Deze olie geeft je verlichting…Pepermuntolie kalmeert je ziel en reikt je nieuwe perspectieven aan.

Tip: Pepermuntolie is een goede keuze als je met dingen te maken krijgt die een te grote belasting voor je vormen. Maak de olie in dat soort periodes tot een helper.

Pepermunt – Laat je hart opbloeien !

Wil je een heerlijk ontspannen massage ervaren met deze olie om jezelf op te laden? 06-23294969 / helga.avana@gmail.com

pepermunt-olie

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *