Je emoties in balans met Essentiële Oliën…Vandaag Lemongrass!

In de loop van je spirituele ontwikkeling neem je steeds meer om je heen waar, zoals energieën, emoties en gevoelens. Positieve en negatieve energieën…soms ben je niet meer in staat om te onderscheiden of het daarbij om je eigen thema’s gaat of om die van mensen in je omgeving die in je energie inhaken..

Lemongrass (citroengrasolie) is een krachtige olie die ervoor zorgt dat je energieveld weer wordt gezuiverd. De olie is op alle mogelijke niveaus werkzaam en zorgt er niet alleen voor je dat je in je eigen liefdevolle kracht staat, maar bewerkstelligt dit ook in je omgeving.

Als je in je emotionele geest en hart te veel hooi op je vork hebt genomen, geeft de olie je moed om deze dingen onder ogen te zien en vervolgens los te laten. Alles wat je niet meer nodig hebt en wat niet meer bij je hoort kan uit je systeem worden verwijderd.

Door Lemongrass kun je oude beperkende overtuigingen, allerlei toxische energieën en veel negativiteit loslaten. Laat je “duistere” verleden los en erken dat veel patronen en reacties die je in de loop van je leven bent tegengekomen helemaal niet van jou waren.

Tip: Geef deze reinigende olie de kans om je de dingen te laten zien die je ervan weerhouden hebben om volledig in je kracht te staan en verlos jezelf van geestelijke blindheid

Lemongrass – Reinig je energieveld !

Deze essentiële olie is een onderdeel van de ESSENTIAL CHAKRA HEALING massage…. nu een APRIL-AANBIEDING voor € 50,-
Wil je een massage ervaren met deze olie om te ontspannen en jezelf op te laden… helga.avana@gmail.com / 06-23294969

lemongrass-olie

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *