Je emoties in balans met Essentiële Oliën…Vandaag Lavendel!

Het begrijpen van je emotionele basisbehoeften is het begin van je ontwikkeling in emotionele vrijheid. Iedereen heeft de behoefte om zichzelf te zijn.

Lavendelolie helpt je bij het accepteren/loslaten van de aspecten en thema’s die momenteel verhinderen dat je jezelf bent en jezelf tot uitdrukking kunt laten komen zoals je eigenlijk bent.

Door vroegere ervaringen ben je wellicht van mening dat dit niet veilig is, bijvoorbeeld doordat je door anderen afgewezen bent of doordat anderen negatief over je gesproken hebben.

De angst voor afwijzing verlamt je ware innerlijke stem en sluit je gevoelens op.

Lavendelolie helpt om emotioneel eerlijk en oprecht te zijn en zorgt ervoor dat je je openstelt voor je diepste gedachten en wensen en deze ook tot uitdrukking brengt. Als je leert om je diepste gedachten en gevoelens naar anderen toe te communiceren, bevrijd je jezelf uit de gevangenis waar in jezelf hebt geplaatst. En ervaar je eindelijk de onvoorwaardelijke liefde en acceptatie die je verdient.

Tip: Lavendelolie maakt je moedig in je geest, ziel en hart, zodat je je na verloop van tijd steeds vrijer voelt om je ware zelf tot uitdrukking te brengen en met andere te delen.

Lavendel – Spreek je waarheid uit !

Wil je een massage ervaren met deze olie om te ontspannen en jezelf op te laden?

De lavendel olie is een onderdeel van de Essential Chakra Healing massage ** April-Aanbieding ** nu € 50,-

lavendel-olie

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *