cv-foto-helga

Mijn naam is Helga Sturkenboom geboren 1966 en ik ben moeder van 2 bijzonder mooie kinderen (een dochter en zoon), 2 speciale ‘schoon’-kinderen én oma van drie mooie lieve kleinkinderen. En ik woon samen met een lieve levenspartner.

Rond mijn 22ste levensjaar kwam ik erachter dat ik heldervoelend, helderwetend en een HSP (=High Sensitive Person) ben. Ik was op dat moment in mijn eigen ontwikkeling nog niet zover dat ik deze gaven op de juiste manier kon gebruiken. In 2005  is het proces van mijn eigen intuïtieve ontwikkeling doorgezet tot het opzetten van een praktijk. Een praktijk die op holistische wijze energetische methodes aanbiedt in de vorm van healing, massage en coaching voor o.a. persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en innerlijke groei.

Ik begeleid en ondersteun mensen op hun levenspad, met het oplossen van hun lichamelijke en emotionele uitdagingen, zodat ze meer inzichten, innerlijke rust en balans ervaren.
Heeft u ‘last’ van terugkerende (levens)patronen, vermoeidheid, ‘oude’ emotionele blokkades in het lichaam, wilt u werken aan uzelf, uw spirituele ontwikkeling of heeft u andere vragen en/of onduidelijkheden?
Ik maak gebruik van diverse holistische, energetische behandelmethodes. Waarbij er inzichten vrijkomen zodat je je patronen en aannames kunt veranderen.
Blokkades in ons lichaam en in ons denken zijn niet onze vijanden. Ze zijn een uitnodiging om dichter bij onszelf te komen…
* Het is niet wat je doet  *  Het is hoe je het doet  *
* Het is niet wat je bekijkt  * Het is hoe je het bekijkt *
* Het is niet hoe het leven is * Het is hoe jij het leeft *
1622275_798212760192362_1504271254_n

Inmiddels heb ik diverse studies/opleidingen/workshops gedaan zoals:

Aura Chakra Healing, Magnetiseren (beiden Civas), NLP-Neuro Linguistisch Programmeren (Frank den Ouden-Magnetiseur/Energetisch therapeut), Metamorfose Massage (Marlies v/d Horst-Licht op je Leven), Spiritueel Mediumschap (Anneke Klaassens-Medium) Genaamd Journey of the Soul Masterclass (spiritueel mediumschap en persoonlijke ontwikkeling)

Dorn therapie en Breuss Massage (Idelette Eijgelaar-Dorn Instituut), AromaTouch Techniek (Tanja Daniels-Claimbackyourhealth) en Essential Chakra Healing massage (Helga Sturkenboom-Praktijk Avana*),

*Door jarenlange ervaring in mijn Praktijk, is de Essential Chakra Healing massage ontstaan…Een mooie combinatie van Healing en Massage met Essentiële Oliën.

Tijdens deze massage luister ik naar wat jouw lichaam mij vertelt. De energie weer in beweging te brengen en de ervaringen die zich hebben vast gezet in jouw lichaam los te maken en zo nodig te verwijderen.


massages

 

Praktijk Avana … de betekenis van Avana in het Sanskriet is “bescherming”.

Die bescherming is, tijdens een behandeling, belangrijk zodat jij, als cliënt, het gevoel hebt dat het veilig genoeg is om jezelf te mogen herkennen en erkennen.
Dat je rust en balans ervaart om je eigenwaarde en weerbaarheid te vergroten én te mogen groeien in je Zijn.