De kracht van edelstenen….Onyx!

Door zijn kleurpatroon van wit en zwart lijkt deze steen vol tegenstrijdigheden en altijd in conflict met zichzelf. Het tegendeel is echter waar: wit en zwart, licht en duisternis, alles en niets, begin en einde – zij leiden allemaal naar één spirituele Eenheid: het zijn van alles om ons heen, het Al-zijn, het altijd aanwezig zijn van spirituele energieën.

onyxWanneer je dit kunt accepteren, kun je er ook van genieten en er zelfs iets aan toevoegen: de wisselwerking van je eigen energie met het Al-zijn. Deze voedende energie is oneindig.

Gebruik de kracht van de Onyx waar en wanneer je maar wilt, hij zal je in elke situatie bijstaan, hij is immers het symbool van het Al-zijn.
Onyx geeft je vertrouwen en concentratievermogen en leert je (opnieuw) gebruik te maken van je eigen, altijd aanwezige, energie – zonder (voor-)oordeel. Elke persoon, elke situatie, elke energiebron is immers uniek.

Onyx helpt bij minderwaardigheidsgevoelens, onrust, neerslachtigheid, storingen in (verschillende ) circulatiesystemen, zoals de bloedsomloop, lymfestelsel, vochthuishouding e.d, maakt het gehoor scherper, helpt bij aandoeningen van het binnenoor, verbetert nuchter denken, logica, controle en argumentatiekracht…

Ik maak gebruik van zijn versterkende eigenschap voor lichaam en geest, tijdens mijn behandelingen in mijn praktijk…U bent van harte welkom…

 

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *