De kracht van edelstenen…ik maak gebruik van hun versterkende eigenschappen voor lichaam en geest, tijdens mijn behandelingen in mijn praktijk!

lapislazuli-hart

Lapis lazuli bijvoorbeeld….zijn felle kleur blauw geeft de steen iets vrolijks en uitdagends. Dat komt omdat hij niet bang is voor die ene sterke, soms allesoverheersende emotie, waar niet iederéén gemakkelijk voor uit durft te komen: Liefde.

Al in vroeger tijden was de Lapis lazuli het symbool van de eeuwige liefde en werd hij als liefdesamulet (om de liefde op te wekken) of als vriendschapssteen gedragen.

Lapis lazuli laat de liefde groeien en reinigt ons van emoties die ons in de weg staan. Hij geeft ons een voorproefje van wat wij met elkaar zouden kunnen delen: Zielsverwantschap.

Lapis lazuli helpt bij prikkelbaarheid en eenzaamheid. Hij geef je zijn Kracht, zijn Liefde en laat je niet in de steek. Hij zorgt ervoor dat je weer vertrouwen hebt om (verloren) vriendschapsbanden te versterken en laat je genieten van het gevoel dat alles wat er in ons leven gebeurt en iedereen die wij op onze weg tegenkomen een bedoeling heeft; een bedoeling die wij nu misschien nog niet kunnen begrijpen, maar die ons – als de tijd daar is – vanzelf kenbaar gemaakt wordt.

Lapis lazuli helpt je ook bij zenuwachtigheid, epilepsie, bij klachten van de keel, stembanden, reguliert de schildklier…

U bent van harte welkom….

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *