De kracht van edelstenen….ik maak gebruik van hun versterkende eigenschappen chalcedoon-getrommeldvoor lichaam en geest, tijdens mijn behandelingen in mijn praktijk!

BLAUWE CHALCEDOON bijvoorbeeld….Zijn lichte, doorschijnende vooromen doet denken aan een geestverschijning: etherisch, ongrijpbaar. Toch is deze steen vol leven. Hij reinigt en geneest en staat voor het goede in ons. Zijn loyaliteit en mededogen zijn gebaseerd op zijn overtuiging dat iedereen die trouw aan zichzelf durft te zijn, hiervoor wordt beloond. Dromen en fantasie, onschuld en zuiverheid….waarom zou dat niet bij jou passen?

Chalcedoon heeft een sterke invloed op onze geest: onze diepere emoties kunnen zijn hulp dan ook goed gebruiken. Tevens heeft de Chalcedoon een positieve uitwerking op ons uitdrukkingsvermogen en hij wordt ook wel een de “steen der redenaars” genoemd. Wanneer je de Chalcedoon regelmatig als meditatiesteen gebruikt of als sieraad bij je draagt, zal zijn invloed niet onopgemerkt blijven..

Chalcedoon helpt bij aandoeningen aan de luchtwegen of strottenhoofd, verlatingsangst, onevenwichtigheid, melancholie, helpt nieuwe situaties te accepteren en weerstanden af te breken, helpt bij te grote gevoeligheid voor het weer heeft gunstige invloed op diabetes…

U bent van harte welkom !

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *