Aanpak

 

MAGNETISEREN/ HEALING/ METAMORFOSE-MASSAGE

Tijdens een intakegesprek maak ik gebruik van mijn intuïtieve vermogens om te kijken welke  behandeling u nodig heeft. En tijdens de behandelingen gebruik ik tevens dezelfde intuïtieve vermogens zodat deze de behandeling versterken.

Na een korte kennismaking en uitleg beginnen we met de behandeling. Tijdens de behandeling lig je op de behandeltafel en wordt door magnetiseren duidelijk waarnaar gekeken mag worden.

Het lichaam en de chakra’s geven aan waar healing nodig is, deze aandachtsgebieden worden behandeld. Door de behandeling nog krachtiger te kunnen ervaren wordt er gebruik gemaakt van edelstenen. Daarna  wordt er besproken wat er tijdens de behandeling naar boven is gekomen.

Ik heb bewust gekozen voor deze volgorde omdat een behandeling zoveel meer vertelt dan woorden kunnen uitdrukken.

Lees er hier meer over.

 

ESSENTIAL CHAKRA HEALING MASSAGE /

AROMATOUCH TECHNIEK cv-foto-helga

Essential Chakra Healing Massage

Het is een persoonlijk afgestemde massage in combinatie met een healing voor de 7 basischakra’s. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van diverse massage bewegingen. Deze maken verbinding met jou, met jouw emotionele en rationele kant, zodat de blokkades loskomen. Daardoor wordt de weg vrijgemaakt en geeft dat jou innerlijke vrijheid. Door deze transformatie ervaar je inzichten en kan de levensenergie weer vrij stromen.

De combinatie van de 7 essentiële oliën en de 7 basischakra’s hebben een helend effect op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn. Zodat je weer in je basisbalans komt en je weer ontspannen voelt in je hoofd en lichaam.

AromaTouch Techniek

De AromaTouch Techniek is een techniek, waarbij diverse essentiële oliën op een speciale manier op de rug en de voeten worden aangebracht. Je kan het zien als een lichte massage hoewel de bewegingen in de eerste plaats technieken zijn voor een optimale opname van de oliën door je lichaam.

De AromaTouch werkt onder andere ontspannend voor je spieren en je geest, het verlaagt stress, kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel, het verhoogt de circulatie, de soepelheid van je ledematen, het ondersteunt je immuumsysteem, reinigt en balanceert lichaam en geest.

DORN- EN BREUSS METHODE

In tegenstelling tot “kraken” is de Dorntherapie een milde therapie.  Eerst worden de klachten besproken en dan volgt er een uitleg hoe de behandeling in zijn werkt gaat.

Bij de Dorn therapie wordt er eerst een beenlengte verschil gemeten en daarna wordt deze gecorrigeerd. De basis van de Dornmethode is altijd de correctie van het beenlengteverschil. Bij uitzondering is het beenlengteverschil het gevolg van een operatie of geboorteproblemen.  Dan worden de wervels nagelopen en met de duimen worden de wervels, op een voorzichtige manier, op hun plekje terug. Tegelijk wordt het bindweefsel tussen de wervels los gemaakt, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen. Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen. En na elke behandeling heb je ook nog een fijn en ontspannen gevoel!

Na de Dorn behandeling moet de patiënt 2 á 3 dagen inspanningen vermijden.
Er kan wat spierpijn optreden op plaatsen waar de wervels gecorrigeerd zijn. Dat betekent dat de nieuwe positie gestabiliseerd wordt.
Veel water drinken helpt hierbij om het ontgiften te bevorderen (opgehoopte giften in de weefsels komen nu los).

Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale voorbereiding op de Dorn-therapie.

De Breuss-massage kan ook na de Dorn-behandeling gegeven worden om de wervelkolom nog meer te strekken. De Breuss-massage kan je zo vaak je wilt herhalen.

DIEPE ONTSPANNING ERVAREN?…DE BREUSS MASSAGE IS EEN WELDAAD VOOR UW LICHAAM…

ahealer